Истински екшън се е разиграл вчера през деня във Варна. В

...
Истински екшън се е разиграл вчера през деня във Варна. В
Коментари Харесай

Екшън във Варна: Полицията стреля по надрусан престъпник, за да го залови, има пострадали

Истински екшън се е разиграл през вчерашния ден денем във Варна. 

В към 11.35 часа чиновници на Първо районно управление (на МВР) получават сигнал за мъж, който се пробва да отвори паркиран автомобил. При светкавичното идване на мястото, полицейския екип установил мъж – очевидно под въздействие на упойващи субстанции, който държал в ръката си дървена дъска. По първична информация, същият не се подчинил на разпореждането им да остане на място и побягнал.

Полицаите прибегнали до помощни средства - електроди, с цел да задържат нарушителя, само че мъжът се откъснал и траял бягството си. Тогава чиновниците на реда произвели два предупредителни изстрела със стоп патрони и трети, с който улучили беглеца в
региона на коляното и по този начин го забавили.

Стигнало се до потребление и на физическа мощ. В следствие на битката единият служител на реда е с пострадвания, а сътрудника му е със пръсване на дясна ръка.

По-късно униформените открили и самоличността на причинителя, който се оказал 27-годишен жител на Провадия, прочут на Министерство на вътрешните работи, осъждан за взломни обири, наркозависим. У задържания е открито пакетче с кристалообразно вещество. Установен е и един автомобил в района, взломен от същия мъж. По случая е формирано досъдебно произвеждане и събраните материали са предадени на прокуратурата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР